Sony Yeni Lemmings Oyununu Yayınladı – Lemmings İndir

Sony Yeni Lemmings Oyununu Yayınladı – Lemmings İndir

Lemmings

Lemmings

Tanıtım olmadan Sony, mobil cihazlar için yepyeni bir Lemmings oyunu yayınladı. Basitçe Lemmings başlıklı oyun, artık iOS ve Android için çıktı.

Yeni oyun, 90’lı yılların Lemmings sürümlerine sadık kalırken, mobil cihazlar için serileri modernize etmeye çalışıyor. Geliştirici Sad Puppy’in PlayStation Blog’da yazdığı gibi, “İnsanların akıllı telefonları ve tabletleri en iyi şekilde kullanması için bildikleri, sevdikleri ve yeniden tasarlanmış Lemmings deneyimini ele aldık. Bir cihazı bir eliyle tutabilmek için en rahat konum olduğu için dikey yönde oynanan seviyeleri tasarladık. Dokunma kontrollerine yorulmadan çalıştık, kamera kontrolü gibi ikincil öğeleri kaldırarak, oyuncuların seviyeyi değerlendirmesini, bir strateji planlamasını ve yürütmesini basitleştirdik. Bildiğiniz ve sevdiğiniz Lemmings oyunu, cihazınızdaki en iyi deneyim için yeniden tasarlandı. Sizin yönünüz altında, hem eğlenceli hem de zorlayıcı bir kontrol kolaylığıyla, kazmaya, tırmanmaya, inşa etmeye, engellemeye ve seviyeleri düşürmeye odaklanacaksınız.”

Lemmings ücretsiz oynanır. Bir enerji sistemi ve isteğe bağlı uygulama içi satın alımlar ile nakit para harcamak isteyenler için kullanılabilir. Oyunun açıklamasına göre, oynamak için internet bağlantısının gerekli olduğunu aklınızda bulundurun.

İlk Lemmings oyunu, 1991’de Amiga’ya geldi. Yayıncı Psygnosis, Sony tarafından satın alındıktan sonra, Lemmings PlayStation’a özel bir seri haline geldi. Lemmings’i aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

Lemmings İndir (iOS)
Lemmings İndir (Android)