Sony’nin Mayıs 2024’te PlayStation Showcase Sunumu Yapmayı Planladığı Söyleniyor

Sony’nin Mayıs 2024’te PlayStation Showcase Sunumu Yapmayı Planladığı Söyleniyor

2024 yılının Ocak ayında PlayStation State of Play’de gördüğümüz şeyler henüz sindirilir sindirilmez, Sony’nin oyun bölümüne yönelik yaklaşan bir medya etkinliği hakkında ilk söylentiler ortaya çıktı.

Yeni söylenti, ResetEra’da John Harker imzası taşıyan bir içeriden geldi. Harker, forumda oldukça aktif olan ve genel saygı gören bir kişi olarak biliniyor. Onun iddiasına göre Sony, 2024 yılının Mayıs ayında yeni bir PlayStation Showcase sunmayı planlıyor. Bu, geçen yılın aynı döneminde gerçekleştirilen benzer etkinliğin aynı zaman dilimine denk gelecek.

İçeriden gelen bilgiler sadece bu kadarla sınırlı, başka ayrıntılar sunulmadı. Ancak bu etkinliğe daha aylar var olduğu için daha fazlasını talep etmek zor. Açıkçası hiçbir şey resmi değil, bu nedenle bu bilgiyi bir doz şüpheyle karşılamak ve en azından şu anda yaklaşan PlayStation State of Play etkinliğine odaklanmak, 6 Şubat’ta başlayacak ve Final Fantasy 7 Rebirth hakkında yeni detaylar getirecek.

Unutulmaması gereken bir diğer nokta ise, 2023 PlayStation Showcase’de birçok oyun tanıtılmıştı, bunlar arasında Marvel’s Spider-Man 2, Final Fantasy 16, Alan Wake 2 ve Metal Gear Solid Delta Snake Eater bulunuyordu ve umarız ki bir sonraki etkinlik bundan daha kötü olmaz.