“Sorvigöl: Yeniden Doğan” dizisinin çekimlerinden birçok kare yayınlandı – Yeni Diken’in kostümü ortaya çıktı

“Sorvigöl: Yeniden Doğan” dizisinin çekimlerinden birçok kare yayınlandı – Yeni Diken’in kostümü ortaya çıktı

Dizi Daredevil: Yeniden Doğuş çekimleri tam hız devam ediyor – sette karakterlerin güncellenmiş görüntülerini gösteren birçok yeni kare ortaya çıktı.

Fotoğraflarda Matt Murdock, Karen Page ve Fen Nelson’un gezintisi, Fen Nelson’ın yeni bir görünüm sergilediği (ilk kez sakal bıraktığı) görüntülendi. Ayrıca karelerde Matt Murdock’un karakterine yeni aşk ilgisi olacak Heather Glenn ile buluşması da görülüyor.

Bunun dışında gazetecilerin Matt Murdock’un Wilson Fisk ile buluşmasını ve Fisk’in şimdiye kadar serideki görünümlerine göre biraz zayıf göründüğü ve belediye başkanlığı için aday olduğu kareleri çekmeyi başardı. Bir fotoğrafa göre, hatta onun seçim kampanyasının bir parçası olarak Matt Murdock’u giydirme başarısını elde ediyor – karakter “Fisk bunu düzeltebilir” yazılı bir şapka giyiyor.

Ancak en ilginç olanı – sette Daredevil ile Bullseye arasındaki kavganın görüntüleri ortaya çıktı, Bullseye artık kendi mavi kostümünü almış durumda. Hayranlar, kostümünün oldukça garip göründüğünü belirtiyor – Bullseye daha çok Pengu’yu hatırlatıyor.

Dizinin yayın tarihi 2025 yılı planlanmış durumda.