Spider-Man PS4: Silver Lining DLC Yayın Tarihi Açıklandı

Spider-Man PS4: Silver Lining DLC Yayın Tarihi Açıklandı

Spider-Man PS4: Silver Lining

Spider-Man PS4: Silver Lining

Marvel’in Spider-Man‘i, “The City That Never Sleeps” hikayesini kapatmak için daha planlı bir DLC parçasına sahip. Silver Lining olarak adlandırılan son bölüm 21 Aralık’ta başlayacak ve yeni kostümler tanıtacak. Adından da anlaşılacağı gibi, Silver Sable‘ı geri getiriyor. O Hammerhead’in silahlarını çaldığı için tam olarak mutlu değildir.

Bu, anti-kahraman Black Cat ile ilgili bir çekişmenin sona ermesiyle bırakılan Heist ile başlayan hikayeyi tamamlayacak gibi görünüyor. İkinci bölümde, Turf Wars, kötü adam Hammerhead, paralı askerin geride bıraktığı Sable teknolojisinin yardımıyla diğer New York suç aileleri üzerindeki gücünü sağlamlaştırmaya devam etti. Bu yeni bölüm, muhtemelen bu olay örgüsünü birleştirecek ve yeni görevler; yeni düşmanlarla birlikte yeni ganimetleri ve zorlukları da içerecek.

Spider-Man PS4: Spidey Kostümleri

Spider-Man PS4: Spidey Kostümleri

Tabii ki, bu DLC paketlerinin yıldızı yeni Spidey kostümlerinin eklenmesidir. Üç tane daha kostüm eklendi. Bu kez üç kostüm, Örümcek Adam’dan Peter Parker Spidey kostümü: Into the Spider-Verse filmi, bir Cyborg Spider-Man kostümü ve Aaron Aikman Spider-Armor. Ayrıca, PlayStation Store’dan Spider-Verse’e ön sipariş vererek bir Silver Lining dinamik teması alabilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi Silver Lining’i ayrı olarak 10 dolar karşılığında veya The City That Never Sleeps’in bir parçası olarak 25 dolar karşılığında alabilirsiniz.