Spider-Man’in İkinci DLC’si Turf Wars Yayın Tarihi Açıklandı

Spider-Man’in İkinci DLC’si Turf Wars Yayın Tarihi Açıklandı

Spider-Man Turf Wars

Spider-Man Turf Wars

Spider-Man‘in The City That Never Sleeps ilk bölümünü bitirenler, The Heist olarak adlandırılan bir çekişme ile bittiğini biliyorlar. Sony ve Insomniac, bu hikayenin ikinci bölümünü 20 Kasım’da çıkacak olan Turf Wars ile dalgalandırdı. Hikayenin bir sonraki bölümünü ve üç tane daha DLC Spidey takımını sunuyor.

The Heist’te sessiz tonlarda konuştuktan sonra mafya babası Hammerhead, Turf Wars’da merkez sahneye çıkıyor. Burada diğer suç ailelerine karşı savaşını sürdürüyor ve ana mücadeledeki görünümünden sonra Sable’ın paralı askerleri tarafından bırakılan bazı ağır iş ekipmanlarını getiriyor. Turf Wars, yeni hikaye görevleri, tamamlanacak temeller, suçlar, zorluklar ve kupaları içerecektir.

DLC, başka bir takım Spidey takımını da tanıtacak. Bu kez Spider-Armor MK-I takımını, Marvel Mangaverse Spider-Clan takımını ve Iron Spider Armor’un çizgi roman versiyonunu içeriyorlar. Çizgi roman Iron Spider, Avengers: Infinity War‘da sunulandan biraz farklı görünüyor.

Spidey Takımları

Spidey Takımları

Turf Wars, 10 $ karşılığında tek başına veya 25 $ olan sezon pass’ın bir parçası olarak kullanılabilir. Bu, The Heist, Turf Wars ve Aralık ayında verilecek olan Silver Lining’e erişmenizi sağlayacaktır.