Splinter Cell’in yeniden yapımında gelişmiş ışın izleme teknolojisi kullanılacağı söylentileri var

Splinter Cell’in yeniden yapımında gelişmiş ışın izleme teknolojisi kullanılacağı söylentileri var

Bazı internet dedikodularına göre, uzun zamandır beklenen Splinter Cell’in yeniden yapımı, bugünün en iyi ışın izleme uygulamalarından birine sahip olabilir.

Tanınmış bir sızıntı ve veri madencisi olan Visceral, X/Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gelecek yeniden yapımın, ışın izleme ve ses izleme gibi benzersiz özelliklere sahip olacağını açıkladı ve düşmanların yansımalar ve seslerle oyuncuyu tespit edebileceğini belirtti.

Ubisoft’un Splinter Cell Yeniden Yapımı üzerinde çalıştığını onaylayabilirim. Öyle ilginç özellikler olacak ki, düşmanlar yansımalar ve ses izleme gibi özelliklerle sizi tespit edebilecekler.

Bu dedikodu doğru çıkarsa, Splinter Cell’in yeniden yapımı, son birkaç yılda pek değişmeyen bir şekilde gizlilik oyunları için yeni bir standart belirleyebilir. Şu anda, Massive Entertainment’in Snowdrop Engine motoru üzerinde geliştirilen oyun hakkında çok az şey biliyoruz; ancak orijinale çok benzer bir lineer deneyim olacak, bu yüzden bugünün dedikodularının sonunda yanlış çıksalar bile başka sürprizler olabilir.

Splinter Cell’in yeniden yapımı şu anda geliştirme aşamasında ve hangi platformlara çıkacağı ya da çıkış tarihi henüz doğrulanmadı. Proje hakkında daha fazla bilgi, bu yılki Ubisoft Forward etkinliğinde iki ay içinde ortaya çıkabilir.