Star Wars Battlefront 2 Anakin Skywalker’ı Ekliyor

Star Wars Battlefront 2 Anakin Skywalker’ı Ekliyor

Star Wars Battlefront 2 Anakin Skywalker

Star Wars Battlefront 2 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker, huysuz Jedi ve yakın Sith Lord, Star Wars Battlefront 2‘ye geliyor. Chosen One güncellemesine geliyor ve Anakin‘in genç yaştaki katil versiyonu olduğu düşünülüyor, bu yüzden robotları öldürmek ve Kont Dooku’yla savaşmak gibi iyi şeyler yapacak.

EA izleyebileceğiniz kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Anakin’e bir klon revizyonu eşlik edecek. The Grand Army of the Republic yeni bir varsayılan görünüm, farklı aşamalar ve daha fazla lejyon ile taze bir makyaj katıyor.

Uygun olarak, klon askerleri için varsayılan görünüm güzel bir yeni parlak zırh setidir. Önceki gezegene özgü varsayılan kıyafetler yine de mevcut olacak ve onların ücretsiz kilidini açabileceksiniz.

Klon askerlerinin iki evresi birbirinden ayrılıyor. Bu yüzden savaştan bağımsız olarak bireysel olarak seçilebiliyorlar. İkinci aşamada bir solunum cihazı ve birkaç başka küçük değişiklik var, ancak her iki faz da oldukça benzer görünüyor.

Coruscant Guard ve 501st, diğer klonlarına katılıyorlar, bu yüzden I. ve II. faz kıyafetlerini de alacaksınız. DICE tarafından gösterilen 501st modellerden en az biri diğer II. faz askerlerden farklı görünüyor, bu yüzden belki biraz daha fazla sevgiye sahipler. Onlar Clone Wars’daki Anakin’in birimiydi ve tamamen karanlık tarafa gittiğinde ona hizmet etmeye devam ettiler.

27 Şubat’ta Chosen One güncellemesi geldiğinde, herkes 41. Ranger Platoon için bir aşama olan ve daha fazla kozmetik harcayacak 60.000 kredilik bir grup klon asker fazı içeren bir lejyon sandığı alacak.