Star Wars: Battlefront Classic Collection, ilk güncellemesini aldı, PC sürümünün ardından konsol sürümleri de güncellendi.

Star Wars: Battlefront Classic Collection, ilk güncellemesini aldı, PC sürümünün ardından konsol sürümleri de güncellendi.

İki klasik Star Wars: Battlefront oyununun bir araya geldiği koleksiyon. Tek oyunculu mod ve çapraz çevrimiçi savaşlar mevcut.

Kampanya modunda, orijinal sinema serisinden kült hikayeler ve mekanlara dalış yaparak galaksiyi gezeceksiniz. Hoth’un savunması veya Endor’un savaşı gibi ikonik savaşlara katılabilme şansınız olacak. İkinci bölümde ise Darth Vader’in 501. Lejyonu’nun elit birimlerinden biri olacaksınız.

Bir diğer önemli mod, oyuncuya komutan rolü verilen galaktik fethetme modudur. Burada stratejik yeteneklerinizi tam anlamıyla sergileyebilirsiniz – zekice bir işgal planı geliştirebilir, Stormtrooper, isyancılar veya droid’lerden oluşan bir ordu toplayarak onları bütün gezegenlere ve medeniyetlere karşı yönlendirebilirsiniz.

Çok oyunculu moda gelince, farklı ordular için savaşmalı, efsanevi Wookies, cesur klon askerler, ölümcül droidekler ve evrenin diğer kült karakterleri arasından seçim yapacaksınız.

Daha büyük çatışmayı sevenler için savaş araçlarıyla yönetilen modlar da mevcuttur. Efsanevi speeder’ların, AT-ST yüksek ayaklı savaş araçlarının, güçlü AT-RT ve diğer saldırı ve savunma operasyonları için tekniklerin kontrolünde olabilirsiniz.

Uzay ve hava savaşlarından da bahsetmemek olmaz; kult Starfighter’lar sizin kontrolünüz altında olacak. TIE avcıları, X-wing, V-wing ve filmlerdeki diğer birçok gemi gibi efsanevi makinelerin direksiyonunda olabilirsiniz.

Açıklamayı tamamlarken, oyunun ikinci bölümünün “Star Wars” serisinin en ikonik ve sevilen karakterleriyle kendinizi oynamanızı sağladığını belirtmek gerekir.

Light Side’dan kahramanlarınız olacak – Jedi ustaları Mace Windu ve Yoda, efsanevi Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Prenses Leia ve daha fazlası.

Ayrıca Darth Maul, General Grievous, Darth Vader, Count Dooku, acımasız paralı asker Boba Fett ve diğer kötü karakterler de dahil olmak üzere üzücü kötü adamlarınız olacak.