Star Wars Jedi: Survivor Oyuncularının %70’i Ana Hikaye Tamamlandıktan Sonra Oyunu Oynamaya Devam Etti

Star Wars Jedi: Survivor Oyuncularının %70’i Ana Hikaye Tamamlandıktan Sonra Oyunu Oynamaya Devam Etti

Survivor – yalnızca hikaye odaklı bir oyundur ve hiçbir çevrimiçi özelliği bulunmamaktadır, bu yüzden çoğu oyuncu ana hikayeyi tamamladıktan sonra her şeyi bırakmayı tercih eder, ancak durum böyle değildir.

Star Wars Jedi: Survivor hikaye tasarımcısı Cole Spawny’nin, Respawn’ın temsilcisi olarak GDC’yi ziyaret ettiği ve verdiği bilgilere göre, Survivor’da oyununu tamamlayan oyuncuların %70’inin ana hikaye bittikten sonra bile oyunu oynamaya devam ettikleri ortaya çıktı.

Star Wars Jedi: Survivor oyuncularının %70’i, kapanış jeneriği sonrasında oyunu bırakmayarak oyunun geniş sekonder içeriğini keşfettiler. Bu oyuncuların çoğunluğu birkaç saat boyunca oyunu devam ettirmişlerdir. – Hikaye Tasarımcısı Cole Spawny

Aynı zamanda Star Wars Jedi: Survivor geliştiricileri, oyundaki çeşitli NPC’ler için yazılan diyaloglar için harcanan büyük çabayı vurguluyor. Özellikle oyundaki 18 bar sakinine ait beş binden fazla replik için yazılan diyaloglar dikkat çekiyor. Bar içerisinde o kadar çok çeşitli etkileşim gerçekleşiyor ki birçok durumda oyuncular NPC’lerle konuşmak için bu yere geri dönmedikleri için bu detayı atlıyorlar. Bar içinde toplam 17 farklı değişiklik bulunmaktadır.

Star Wars Jedi: Survivor şu anda PC, PS5 ve Xbox Series S|X platformlarında mevcuttur, PS4 ve Xbox One için ise versiyon geliştirme aşamasındadır.