Star Wars Outlaws, Brezilya’da yaş sınırlaması aldı

Star Wars Outlaws, Brezilya’da yaş sınırlaması aldı

Güney Kore ve Avustralya’daki derecelendirmelerin ardından Massive Entertainment’ın Star Wars Outlaws oyunu Brezilya’da derecelendirildi. Ubisoft’un 10 Haziran’da yapacağı önümüzdeki sunumunu duyurduğu göz önüne alındığında, çıkış tarihinin duyurulması daha olası görünüyor.

Tahmini sınıflandırmaya gelince, oyunun “14 yaş altı çocuklar için uygun olmadığı” belirtiliyor. İçeriği hakkında “şiddet” dışında herhangi bir ayrıntı bulunmamakla birlikte, Star Wars Jedi: Survivors’ın ESRB derecesi olan “T for Teen” aldığı düşünüldüğünde, Outlaws’ın daha açıklayıcı bir şey sunmasını zor hayal etmek. Yine de, Güney Kore GRAC ona 19+ derecesi verdi, bu da ESRB derecesi “M for Mature” ile eşdeğerdir, bu yüzden zaman gösterecek.

Star Wars Outlaws, Xbox Series X/S, PS5 ve PC için geliştirilmektedir. Olaylar “İmparator Geri Vuruyor” ve “Jedi Dönüyor” arasında geçmektedir. Hikayenin merkezinde, Dış Halka’da geniş çapta bir soyguna öncülük eden suçlu Kay Vess bulunmaktadır. Insider Gaming, lansmanın en geç 31 Haziran’a kadar yılın ilk yarısında gerçekleşeceğini iddia ediyor.