Star Wars Outlaws kreatif direktörüne göre, “uzayda çok ilginç şeyler olacak”

Star Wars Outlaws kreatif direktörüne göre, “uzayda çok ilginç şeyler olacak”

Farklı suç sendikalarıyla yaşanan çatışmalardan ve açık dünyada dinamik olarak gelişen olaylardan yoğun şehir yerleşimlerine kadar keşfedeceğiniz birçok gezegen ve ay, Star Wars Outlaws’un açık dünyasında size çeşitli içerikler sunmayı vaat ediyor. Peki, bir gezegenin dışına çıktığınızda ne yapacaksınız?

Geliştirici Massive Entertainment, Trailblazer adlı geminin pilot koltuğuna oturmayı oyunun önemli bir parçası olarak nitelendirdi, özellikle de uzay ve gezegenler arasındaki taşınmanın tamamen akıcı olacağını göz önünde bulundurursak… Ancak uzayı geminizle uçarken ne yapacaksınız?

Son Game Informer röportajında yaratıcı direktör Julian Gerighty, oyun içinde her gezegenin ve çevresinin fiziksel mekanının nasıl olacağı ve bir gezegenin veya ayın yörüngesinde neler yapabileceğiniz hakkında bilgi verdi.

Her gezegenin etrafında, yapılacak çok çeşitli şeyler, katılabileceğiniz savaşlar, keşfedilecek yerler bulunan kendi yörüngesi olmasını istedik. Dolayısıyla yarattığımız her gezegenin veya ayın yörüngesi, çeşitli şeylerle dolu olmalıydı. Sonsuz bir uzay yaratmak istemedik, bu yüzden hiper sürücü ile gezegenler arasında geçiş yapacaksınız. Dolayısıyla tüm uzay bölgelerimizde yapacak bir şeyler olacak.

Star Wars Outlaws, 30 Ağustos’ta PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.