StarCraft Yıldönümü için Ücretsiz Hearthstone Paketleri

StarCraft Yıldönümü için Ücretsiz Hearthstone Paketleri

Ücretsiz Hearthstone Paketleri

Ücretsiz Hearthstone Paketleri

Blizzard, StarCraft‘ın 20. yıl dönümü için en son çapraz tanıtım etkinliğini başlattı, bu kez Hearthstone‘da. Dijital CCG, bu haftaki farklı bir StarCraft lezzetini taşıyan Tavern Brawl‘da bir maç kazanması için üç paket sunuyor.

“Başka Bir Boyuttan Portallar” Brawl, seçtiğiniz sınıftan 10 kartlık bir desteyi bir araya getiriyor, ardından güvertenizi üç kategoriden birinden 20 tane daha kartla dolduruyor: Tech, Swarm ve Mind. Bu portallar bir doğa üstü güce mal olur ve bu kategorilerden birine uyan bir indirimli köle veya büyüyü çağırır. Tech mechs ve patlamalar ile dolu, Swarm toksik yaratıklar da var ve Mind psişik güçler paketleri… Her biri klasik StarCraft gruplarından birine karşılık gelir.

Bir maç kazanma ödülünüz; üç Kobolds & Catacombs paketi. Tavern Brawls her hafta düzenli olarak kart paketleri veriyor ancak genellikle sadece bir Klasik paket oluyor. Tavern Brawls, sınırlı zaman etkinlikleri olsa da, ödülünüzü talep etmek için 25 Mart’a kadar bir maç kazandığınızdan emin olun.

Hearthstone, bir sonraki genişleme olan Witchwood‘u Nisan ayında başlatmaya hazırlanıyor. Bu, ilk genişlemenin ‘the Year of the Raven’na dönüşünü işaret edecek, bu da eski genişlemeler anlamına geliyor ve bazı seçkin kartlar Standart oyundan döndürülebiliyor.

Kaynak: 1