Stardew Valley PC için yeni bir güncelleme aldı

Stardew Valley PC için yeni bir güncelleme aldı

Stardew Valley PC’de yeni bir güncelleme aldı. Tabii ki, son 1.6 sürümü kadar büyük değil, ancak 1.6.3 yaması da bu popüler hite birçok düzeltme ve hatta birkaç yeni özellik ekliyor.

Güncellemenin teaser’ında Eric “ConcernedApe” Barone’un daha önce bahsettiği değişiklikler ve Krobus’un portresinin eklenmesinin yanı sıra, 1.6.3 güncellemesi, son büyük güncellemede eklenen çeşitli yeniliklerle ilgili düzeltmeler içeriyor.

Artık yosun toplama, karaktere yetenekler için bir deneyim puanı kazandıracak, çünkü 1.6 sürümünde yeşil yağmur eklendi. Hayır, asitli değil, ancak yosun büyümesini (ve maalesef uçuk boyutlara ulaşabilen yabani otları) sert bir şekilde arttırıyor. Aynı zamanda yosun büyüme hızına bazı düzeltmeler yaptı.

Yama aynı zamanda balık tutmayı sevenleri sevindirecek, çünkü Barone, balık avında absürt miktarda çöp çıkan bir hatayı giderdi. Ayrıca meteor parçasının prismatik parçalarını alma şansını %100’den %25’e düşürdü ve çoklu oyunculu modda tahtanın başlangıç düzenine yeni kulübeler ekledi.

Her zamanki gibi, oyuncular Barone’u tebrik ettiler, ancak bazı hayranlar ondan büyük güncelleme ve sonraki yamalar üzerinde çalıştıktan sonra bir mola almasını istedi. Ancak, yaratıcıyı tanıyanlar olarak, yakın zamanda bu tavsiyeyi izleyeceği pek muhtemel değil. Özellikle de 1.6 sürümünü konsollarda ve mobil cihazlarda erişilebilir hale getirmesi gerekiyor ve bir sonraki projesine hızla geri dönmek istiyor.