State of Play Tarihi Belli Oldu, PS5 Açıklanacak mı?

State of Play Tarihi Belli Oldu, PS5 Açıklanacak mı?

State of Play

State of Play

Sony, bir sonraki “State of Play” etkinliğinin 9 Mayıs’ta gerçekleşeceğini duyurdu. Gösteri yaklaşık 10 dakika sürecek ve PS4 MediEvil remake’sine yeni bir görünüm ve yeni bir oyun tanıtacak.

PlayStation Blog’daki bir yayında, sosyal medya direktörü Sid Shuman, Sony’nin “yaklaşmakta olan PS4 oyunlarından başka güncellemeler ve duyurular alacağını” söyledi. PS5 hakkında daha fazla ayrıntı olup olmayacağını merak edenler için, “Bu sefer gelecek nesil planlarımızla ilgili herhangi bir güncelleme beklemeyin. Üzgünüm.” dedi.

State of Play Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook‘ta yayınlanacak. Yine de yayından başka hangi haberler çıkacak bekleyip göreceğiz. Belki bir sürpriz olabilir.

PlayStation‘ın State of Play’i, Nintendo Direct biçiminde modellenmiştir, ancak çok daha kısadır. İlki Mart ayında oldu ve bir Iron Man PlayStation VR oyununun üzerinde çalışıldığını ortaya çıkardı. Ayrıca yakında yayınlanacak diğer PS4 oyunlarına da bir göz attık.

Sony, State of Play’de PS5 hakkında konuşmaya hazır olmasa da, birkaç ayrıntı resmen ortaya çıktı. Bunlar, teknik özellikleri, geriye dönük uyumluluğun onaylanması ve PS VR’nin yeni nesil PlayStation’da destekleneceği güvencesini içerir. PS5 hakkında bilinen her şeyi şağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

PlayStation 5