Steam Kış İndirimleri Başlıyor!

Steam Kış İndirimleri Başlıyor!

    En büyük oyun platformlarından birisi olan Steam, her sene düzenli olarak indirimler düzenliyor. Bu indirimler genellikle benzer tarihlerde düzenleniyor. Yıl sonuna yaklaştığımız günlerde de Steam’in kış indirimlerinin ne zaman başlayacağına dair sorular sorulmaya başlandı. Steam 2019 Kış indirimlerine 24 saatten az bir süre kaldı. Her sene binlerce oyunun indirime girdiği indirimlerde bu sene de birçok oyunun indirime girecek.

    Steam’in düzenlediği en büyük indirimlerden birisi olan Kış indirimleri, her sene düzenli olarak bu tarihlerde düzenleniyor. Steam Yaz İndirimleriyle birlikte firmanın düzenlediği en büyük indirimlerinden birisi olan Steam Kış indirimleri, 19 Aralık 2019 tarihinde başlayacak ve 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.

    Steam’in geçen sene düzenlediği Kış indirimleri, geçtiğimiz yıl’da bu tarihlerde başlamıştı. 20 Aralık 2018 tarihinde Türkiye Saati ile 19:55’te başlayan indirimler 3 Ocak 2019 tarihinde 20:05’te sona ermişti. Steam Database’in açıklamalarına göre Steam’in bu sene düzenleyeceği kış indirimleri bir gün erken başlayacak ve bir gün erken sona erecek.

   Her sene olduğu gibi bu sene de düzenlenen kış indirimlerinde, binlerce oyunda yüzde 90’lara varan indirimler uygulanacak.