Steam Yaz İndirimleri Gelecek Hafta Başlıyor

Steam Yaz İndirimleri Gelecek Hafta Başlıyor

Steam Yaz İndirimleri

Steam Yaz İndirimleri

Steam‘in büyük yaz indirimi satışı için başlangıç tarihi belli oldu gibi görünüyor ve çok yakında. E3’ün heyecanından sonra aklınızda takılan oyunlar olabilir. Şimdi bu oyunları almanız için iyi bir zaman gibi.

Sızıntıları ile bilinen Steam Database Twitter kanalına göre, Steam “Grand Prix” yaz satışı 25 Haziran’da başlayacak. Kanal Valve ile bağlantısı olmasa da, genelde sızıntılar doğru çıkıyor. Geçen yılki Steam Yaz İndirimi Satışları tarihi 21 Haziran 2018 olarak aynı Steam Database kanalı tarafından sızdırılmıştı ve bu doğru çıktı. Bu yılki sızıntıya göre satışlar önümüzdeki hafta başlayacak. Oyun listenizi hazırlayın.

Önceki yıllarda indirimli yaz satışları yaklaşık iki hafta sürdü, bu yüzden muhtemelen bu yıl da aynı olacaktır. Hangi oyunların indirimli olduğunu ve hangisini almaya karar vereceğiniz ile ilgili epey bir zamanınız olacaktır.

Steam yaz indirimi, oldukça hoş fırsatlar sunma eğilimindedir, bu yüzden ne alacağınız konusunda araştırmanızı yapın. Yardımcı olması için “en iyi PC oyunları” konumuzu inceleyebilirsiniz. Tarih onaylanmadı, ancak önceki yıllara göre değerlendirildiğinde, önümüzdeki hafta boyunca beklediğiniz oyunlarla ilgili bazı indirimlere değineceksiniz gibi görünüyor.