Steam’de 18 TL Olan The Witcher Oyunu GOG’da Ücretsiz Oldu

Steam’de 18 TL Olan The Witcher Oyunu GOG’da Ücretsiz Oldu

 Gitch, Witcher üçlemesinin içinden türetilen spin-off oyununu teşvik etme çabasıyla, GOG.com ilk oyunun geliştirilmiş bir versiyonunu bir giriş yapma bonusu olarak dahil etti.

 

Bir GOG.com hesabınız varsa, bu linki takip edin ve ücretsiz kopyanızı almak için büyük turuncu ‘Subscribe and Claim’ düğmesine tıklayın. Sitenin istemcisi olan GOG Galaxy’yi (Steam gibi) indirdikten sonra, resmi bültenlerine abone olmaya devam edebilirsiniz. Promosyonun bir parçası olarak, Gwent oyununu GOG.com oyun kitaplığınıza eklemeniz gerekecek (kurulum gerekli değildir). Bu oyun aynı zamanda ücretsizdir.

 

Yukarıda belirtilen adımları tamamladıktan sonra, ilk oyunun geliştirilmiş baskısını denemek ve sonsuza kadar kütüphanenizde tutmak artık sizde. Belki de serideki en iyi oyun olmasa da, The Witcher, piyasaya sürüldüğü zamanki oyuncuları büyüleyen fantezi tarzında benzersiz bir anlatım, hatalar ve benzersiz bir tasarıma sahip karışık bir yapıdaydı.

 

Eğer oyunun ne hakkında olduğunu ve neden modern oyun sahnesinde Geralt of Rivia’nın bir ev adı haline geldiğini merak ettiyseniz, bu sizin için efsanevi üçlemeye başlatmak için mükemmel bir fırsattır. Gwent ayrıca hayatınızdan saatler çalmakla sonuçlanabilir, o yüzden bunu da deneyin.

 

Oyunun tanıtım ve sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Keyfini çıkarın!

Witcher Enhanced Edition, şu bonus öğelerle birlikte gelir:

İnteraktif bir çizgi roman

D’jinni Macera Editörü

5+ saatlik oyun sunan iki yeni macera

Resmi Film Müziği

“Witcher’den Esinlenen Müzik” albümü

“Yapımı (Making of)” videoları

Resmi Oyun Rehberi

Witcher dünyasının iki haritası