Steam’de Battlerite Royale Ücretsiz Oldu

Steam’de Battlerite Royale Ücretsiz Oldu

Battlerite Royale Ücretsiz

Battlerite Royale Ücretsiz

Bugün itibariyle Battlerite Royale, Steam Erken Erişim’den çıkıp ücretsiz bir yapıya geçti. Stunlock Studios ayrıca bugün üç büyük Şampiyon, iki yeni alan ve haritanın belirli bölümlerine eklenen yeni bölgesel objeleri tanıtan “BIG PATCH” i piyasaya sürüdü.

Yeni Şampiyonlar; uzayı ve zamanı bükebilen Oldur, kasırga çağıran Taya ve okyanusun öfkesini açığa çıkaran Pearl. İki yeni bölge ise; Donmuş Plato ve Ticaret Adası. Bunun üzerine, oyuncular yeni bir montajı olan Legendary Adventure Pack 2’yi satın alabilecekler.

BIG PATCH ayrıca oyunculara Ücretsiz Geçiş ve Özel kozmetiklerin kilidini açabilecek bir Premium Pass’a geçme seçeneği sunan Battle Pass sistemini de sunar. Battlerite ve Battlerite Royale için Tüm Şampiyonlar Paketleri ise 20 dolardır.

Stunlock Studios Johan Ilves pazarlama direktörü, “Topluluğumuzun aylarca ücretsiz Battlerite Royale lansmanı yapmayı dört gözle beklediğini biliyoruz ve bu gün sonunda geldiği için çok mutluyuz! Bugün aynı zamanda BIG PATCH’i piyasaya sürüyoruz, böylece hem Arena hem de Royale oyuncuları Battlerite evrenini bir üst seviyeye taşıyarak birçok yeni özellik bekleyebilirler.” dedi.

Battlerite Royale, Mayıs 2018’de Battlerite’e gelen yeni bir oyun modu olarak ilan edildi. Ama artık kendi oyunu haline geldi. Oyunu indirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.