Steam’de Disgaea Oyununu Ücretsiz İndirin

Steam’de Disgaea Oyununu Ücretsiz İndirin

Disgaea Ücretsiz

Disgaea Ücretsiz

Şeytani JRPG Disgaea, herkesin 28 Temmuz’a kadar ücretsiz oynamasına izin vererek, Steam‘de hafta sonu için fiyatını düşürdü. Belki sadece bir hafta sonu, inanılmayacak kadar büyük bir oyunu sindirebilmek için çok uzun bir zaman değildir, ancak oyunu isteyip istemediğinize karar vermenize yardımcı olması için yeterli olacaktır.

Seri yalnızca birkaç yıl önce konsollardan sonra PC’ye geçmeye başladı. Seriden haberiniz yoksa, onlar bir iblis ayaktakımı ordusunu ve çeşitli dostları topladığın, beslediğin ve binlerce taktik kavgasına girdiğin taktiksel RPG’ler. Maksimum seviye 9999’dur, ancak ondan sonra bile karakterlerinizi daha da güçlü yapabilirsiniz.

Daha tuhaf olan özelliklerden biri de eşyaları nasıl güçlendirdiğinizdir. Bulduğun her eşyanın bir seviyesi vardır ve onları Item World’e ve rastgele oluşturulmuş zindanlarına vurarak seviyelerini yükseltebilirsin. Ve nerede savaşırsanız savaşın, müttefikleri ve düşmanları toplayabilmeniz, istifleyebilmeniz ve atabilebilmeniz gibi, çok hoş tuhaflıklar vardır.

Eğer ilgileniyorsanız, Disgae 30 Temmuz’a kadar yüzde 70 indirimli. 28 Temmuz’a kadar ise oynaması ücretsiz. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyunu indirebilirsiniz.

Disgaea İndir