Steam’de Lovecraft Günleri 2024 Festivali Devam Ediyor

Steam’de Lovecraft Günleri 2024 Festivali Devam Ediyor

Fulqrum Publishing, diğer yayıncılarla birlikte, Steam’de Lovecraftian Days 2024 festivalini düzenledi. 4 – 8 Nisan 2024 tarihleri arasında kullanıcılar indirimli fiyatlarla oyunlar satın alabilirler. Kampanya kapsamındaki tüm tekliflerin tam listesi için özel sayfaya bakabilirsiniz. Çeşitli oyunlar indirime girdi.

“Herkese merhaba!
Lovecraft eserlerinin sadık hayranları olarak, kozmik korku türü ve pop kültüründe ve özellikle oyunlarda yarattıkları çok sayıda karakterle, ‘Lovecraftian Days’ etkinliğinin ikinci bölümünü Steam’de büyük bir keyifle sunuyoruz.

Lovecraft’ın temalarının ve etkilerinin gerçekten geniş bir eser yelpazesinde bulunabileceğini kanıtlamayı umuyoruz; açık korku ve anlaşılmaz kötülük hislerinden, insan zihninin kırılganlığından ve deliliğin cezbedici çekiciliğine kadar basit ilham verici vizüel tarzlar, canavar tasarımları ve benzeri unsurlar – korku oyunlarından görsel romanlara, çeşitli aksiyonlardan, RPG’lere ve birinci şahıs nişancı oyunlarına, strateji oyunlarına kadar Lovecraft unsurlarını içerebilir ve bu çeşitliliği kutlamak istiyoruz.

Ve evet, indirimler var. Ve ücretsiz demo sürümleri. Haberler, duyurular, oyun içi canlı yayınlar ve belki de rastgele ödül çekilişleri. Sadece Steam’deki etkinlik sayfasını ziyaret edin: burada.” Fulqrum Publishing.