Steam’den Ucuza Alabileceğiniz Oyun: Replica

Steam’den Ucuza Alabileceğiniz Oyun: Replica

Oyuna ilk başladığınızda karşınıza görseldeki şekilde telefon geliyor. İlk yapmanız gereken telefonun şifresini çözüp kilidi açmış. Şu ana kadar bile ufak bir heyecan oluşmuştur içinizde. Elimizde kimin olduğu belli olmayan bir telefon var ve görevimiz o telefonu karıştırmak.

Evet 🙂

Evet :)1

Hayır 🙁

Hayır :(1

Replica, bağımsız yapımcılı ve piksel grafikleri olan ufak bir oyun. Steam’de satışa sunulan fiyatı gayet uygun. Sadece 6 lira. Üstelik indirim zamanlarında da fiyat neredeyse yarı yarıya düşebiliyor. Kesinlikle kütüphanenizde bulunması gereken bir oyun. Oyunun özelliklerinden biri 12 farklı son içeriyor olması. Yani sizin yapacağınız her işlem aslında oyunun kaderini belirliyor diyebiliriz. Kimi zaman cesur kimi zaman da temkinli yaklaşmanız gerekecek elinizdeki telefona. Belirtmekte fayda var, oyunda aynı zamanda Türkçe dil desteği de mevcut. Bu da yabancı dilden dolayı çekinenler için büyük bir avantaj. 

Replica için sistem gereksinimleri

Başta dediğimiz gibi oyun bilgisayarınızdan çok fazla şey istemiyor. Sonuçta piksel grafikler içeren bir oyun. Yine de sistem gereksinimlerini yazarak kafanızda oluşabilecek soru işaretlerini de giderelim. 

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8 ya da daha iyisi

İşlemci: 1.6 Ghz

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: Supports 1280 * 720 resolution

Depolama: 240 MB kullanılabilir alan

Replica’yı oynamayı düşünüyor musunuz?

Replica'yı oynamayı düşünüyor musunuz?2