Stellar Blade demosu tam sürüme kayıtları aktarmanıza izin verecek

Stellar Blade demosu tam sürüme kayıtları aktarmanıza izin verecek

Ve Stellar Blade’in ücretsiz DEMO sürümü artık PS Store’dan kaldırılmış olsa da, kendisi hakkında ilginç bazı bilgiler bıraktı. Oyunun demo versiyonu çıktıktan sonra oyuncular kayıtlarını tam sürüme aktarabilecekler. X’teki “Frankfurtter_” adlı internet kullanıcısının bir tweet’ine göre, demo, kampanyanın ilk anlarını kapsayacak. Ancak EĞER DEMO patronu alt edilirse bile, oyuncular oyunun final sürümünü satın alırlarsa tekrar onunla karşılaşacaklar.

“Demo sürümünde oyunun ilk kısmını geçebilirsiniz. Demo sürümü oynadıktan sonra oyunun final sürümünü oynamaya başlarsanız, kaydedilen veriler senkronize olur ve Eva’nın yolculuğu, demo sürüm patronuyla yapılan son savaştan hemen önce kaydedilen kayıtla devam eder.”

Stellar Blade’in demo sürümünden yararlananlar, erişilebilir olduğu süre boyunca oyunun başlangıcını biliyorlar. Ancak bu “püf noktası”ndan yararlanmayanlar, yakında Shift Up’ın güncellenmiş bilgisine göre maceraya atılma fırsatını elde edecekler.

Bu hafta sonu Güney Koreli stüdyo X’te, artık kaldırılan DEMO üzerinde çalıştıklarını belirten bir mesaj paylaştı. Test içeriğinin en kısa sürede PS5’e gelebileceği düşünülüyor.

Stellar Blade, 26 Nisan’da PS5 için çıkacak. Oyun, PS Store’da ön siparişe açık ve oyunu önceden alan herkese kozmetik bonuslar garanti ediyor.