Stellar Blade Geliştiricisi 2B ve Tifa’nın Büyük Bir Hayranı Çıktı

Stellar Blade Geliştiricisi 2B ve Tifa’nın Büyük Bir Hayranı Çıktı

Stellar Blade’in geliştirme lideri ve Shift Up stüdyosunun başı Kim Hyun Tae, ilham kaynakları hakkında defalarca kez konuştu. Sevimli kadın karakterlerin yer aldığı bir aksiyon oyunu oluşturulurken, ekip NieR: Automata, Bayonetta, Devil May Cry, God of War, Sekiro ve diğer birçok projeye odaklandı. Son röportajında oyun tasarımcısı, en sevdiği kadın karakterlerini oyunlarda paylaşmaya karar verdi. Kim Hyun Tae’nin güçlü ve bağımsız kadın kahramanlara bayıldığı ve bu karakterlerin birçok oyuncu için seks sembolleri olduğu ortaya çıktı.

Avustralya dergisi Stack’ten gazetecilerle konuşurken, Kim, Final Fantasy 7’den Tifa ve Nier: Automata’dan 2B’yi büyük bir hayranı olduğunu söyledi. Koreli geliştirici, bu karakterleri genel tasarım ve karakterleri nedeniyle ilk görüşte sevdiğini belirtti. Ona göre, bunlar çekici bir görünümü ve gerçekten güçlü kişilik özelliklerini birleştiriyor ve hayranlık duyulacak ve hatta örnek alınacak özelliklere sahipler. Kim’in söylediklerine göre, evinde bile bu karakterlerin figürleri var. 2B ve Tifa’nın yanı sıra, en sevilen güçlü kadınlar arasında Tekken serisinden Michelle ve Nina’yı da belirtti.

“Onlarda bağımsız ve güçlü bir taraf olma fikrini seviyorum, ancak kendi cazibelerini gizlemeden,” — Stellar Blade’in geliştiricisi tercihlerini tanımladı.