Stellar Blade hikaye kampanyasının tamamlanması 25 saat sürecek, oyun 22 dilde çevrilecek.

Stellar Blade hikaye kampanyasının tamamlanması 25 saat sürecek, oyun 22 dilde çevrilecek.

Stellar Blade, oyuncuları uzaylılarla savaşta insanlığın yenilgisini yaşadığı, naytibı adı verilen uzaylılarla savaştığı bir post-apokaliptik dünyaya götürüyor. Hayatta kalan insanlar Süryan şehrinin yeraltı sığınaklarında düşman saldırılarını püskürtmeye devam ediyor. Umut, artık Hava Taburlarıyla savaşanların yüzeydeki işgalcilerle savaştığı günlere inanan az sayıdaki insanda yeşermektedir.

Siz efsanevi Yedinci Tabur’un savaşçısı Eva’nın rolünü üstleniyorsunuz. Ortağınız Adam ve Lily ile birlikte canavarlarla dolu harabe Çöl’e gitmek zorundasınız. Düşman çok sayıda ve acımasız. Yolunuz uzun ve dikenli olacak. Ama sadece bu şekilde insanlığı tamamen yok olmaktan kurtarabilirsiniz.

Ancak bu dünyada acımasız uzaylılarla karşılaşmayacaksınız. Yeni gerçekliğin zor koşullarında hayatta kalan az sayıda insan var. Onlara yardım edin – ve onlar gezegenin kurtarılması için mücadeleye katılacaklar.

Kazandıkça daha güçlü olursunuz. Savaş becerilerinizi geliştirin, yeni yetenekler açın. Silahları ve ekipmanı yükseltin. Düşman liderleriyle kritik çatışmalara hazırlanın, tüm becerilerinize ihtiyaç duyulacak.

Yolculuğunuz boyunca Eva’nın kendini insan ve duyarsız bir öldürme makinesi arasındaki çizginin nerede olduğunu düşünmesi gerekecek. Ve tüm bu korkunç deneyimlerden sonra insanlığını koruyabilecek mi? Gerçekte bir insan olmak ne anlama gelir?