Stellar Blade, Koreli Geliştiricilerin Bakış Açısını Genişletme Yolunda İti Bile Olabilir

Stellar Blade, Koreli Geliştiricilerin Bakış Açısını Genişletme Yolunda İti Bile Olabilir

Stellar Blade yönetmeni Kim Hyun Tae, Push Square’e verdiği röportajda, projeye ilişkin çeşitli konulardan bahsetti. Güney Kore’yi konsol pazarında temsil etmenin ne kadar zor olduğu sorusuna cevap verirken, ülkenin pazarının büyük ölçüde mobil oyunlara odaklandığını söyledi.

Sony’nin desteğini alan Shift Up, önceden tanınan Project Eve projesi için NIKKE: Goddess of Victory oyununu geliştirdi ve bölgede tanınan bir mobil gachey haline getirdi. Şimdi şirket, akıllı telefon geliştiricileri “kabarcık”ını terk etmek ve ülkedeki diğer geliştiricileri bu konuya çekmek istiyor.

Kore oyun pazarı çok büyük ölçüde mobil sektöre odaklandığı için herkes akıllı telefonlar için oyunlar geliştiriyor. Biz, tek oyunculu konsol oyununun net bir sonla hala geçerli ve çok önemli olduğunu düşünüyoruz, bu yüzden umuyoruz ki Stellar Blade gelecekte diğer Koreli geliştiricilere benzer projeler oluşturmak konusunda ilham verecek ve önemli hale gelecek. En kolay yol olmayabilir, ancak bu zorluğu kabul etmeye ve umarım oyunun kullanıcılara hitap edeceğine karar verdik.

Stellar Blade’in 26 Nisan’da yalnızca PS5 için piyasaya sürülmesi planlanıyor.