Stellar Blade’den Eva, Detaylı Bir Figür Alacak

Stellar Blade’den Eva, Detaylı Bir Figür Alacak

Stellar Blade adlı oyun, Batılı medya tarafından eleştirilen dış görünümü ve açık kıyafetleriyle dikkat çeken ana karakteri Eva ile öne çıkıyor. Bununla birlikte, pek çok oyuncu Koreli Shift Up stüdyosundan oyunun çıkışını sabırsızlıkla bekliyor. Bu bekleme sürecine renk katmak için, Eva’nın tüm güzelliğini yansıtacağı söylenen ilk tam boyutlu figürün duyurulması yardımcı olabilir.

Stellar Blade’in ana karakterinin figürü Moonlight Studio adlı tanınmış bir şirket tarafından üretilecek. Şirket, çıplak figürleriyle tanınmaktadır. Üretici, vücut detaylarını ve şekillerini sağlayacak yüksek kaliteli poliüretan kullanacaklarını vadeder. Çıplak figürlerin yapımında büyük deneyime sahip olmalarına rağmen, Eva figürü giyinen halde olacak. Moonlight Studio, Stellar Blade hayranlarına orijinale tamamen uygun bir karakter tasarımı sunmak istiyor. Ancak gelecekte, çıplak bir versiyonunun da piyasaya sürülmesi mümkün değil.

Eva’nın figürü 1:4 ölçeğinde yaratılıyor. Toplam yüksekliği özel bir tabanla birlikte 48 santimetreye ulaşacak. Ayrıca, Stellar Blade’deki orijinal silahın prototipi olan bir kılıç da pakete dahil olacak. Figürün çıkışı 2024 yılının ikinci yarısında bekleniyor, ancak fiyatı henüz bilinmiyor.