Stellar Blade’ın Yöneticisi Oyunculara Eve’e NSFW Kostüm Yerine Gerçek Giysi Giymelerini Tavsiye Ediyor

Stellar Blade’ın Yöneticisi Oyunculara Eve’e NSFW Kostüm Yerine Gerçek Giysi Giymelerini Tavsiye Ediyor

Stellar Blade oyununda ana karakter Eva için oldukça açık bir kostüm olan NSFW ‘Skin Suit’ yaratıldı ve oyundaki açıklamaya göre oyuncuları cezalandıracak, savunma yeteneklerini azaltacaktır. Ve Eva’yı dar kostümüne giydirmeye gerçekten hazırsanız, bunun için ödeme yapmanız gerekecek.

Shift Up Studios’un genel direktörü Kim Hyun Tae, Famitsu dergisine verdiği yeni röportajda oyuncuları Eva’ya yeni bir aksiyon-RPG oynarken kıyafet giymeleri konusunda tekrar teşvik etti. O yine çok seksi bir kostümün zayıflar için olmadığını belirtti: “Oyun sürecinin zorluğu önemli ölçüde artacak, bu yüzden size kostümü mümkün olduğunca sık giymenizi öneriyorum” dedi Kim Eva’nın kostümü hakkında. Ayrıca Kim, Skin Suit’in sadece Eva’nın vücudunu sıkı saran bir deri benzeri kumaştan yapılmış bir kostüm olduğunu vurguladı.

Kim ayrıca, Stellar Blade’in oyunculardan olumlu tepki alması durumunda devam oyunu alabileceğini belirtti, ancak bu konuda yeni bir şey öğrenmek için oyunun piyasaya sürülmesini beklemek ve başlangıçtaki performansını görmek gerekecek.

Stellar Blade’in PS5 için çıkışı bu ayın sonunda, 26 Nisan’da gerçekleşecek.