Subverse’in Son Güncellemesi Mart Ayının Sonunda Yayınlanacak – 1.0 Sürümünden Önceki Son Güncelleme Olacak

Subverse’in Son Güncellemesi Mart Ayının Sonunda Yayınlanacak – 1.0 Sürümünden Önceki Son Güncelleme Olacak

StudioFOW, Subverse’in geliştiricilerinden yeni bir günlük yayınladılar ve iyi haberleri paylaştılar: oyunun geliştirilmesi önemli ölçüde hızlandı ve Mart ayının sonunda çıkacak olan 0.9 sürümü güncellemesi, kalan sadakat görevlerinin tamamını içerecek (beş tane). Başka bir deyişle, 1.0 sürümünün piyasaya sürülmesi planlanandan çok daha erken olacak – ilkbaharın sonunda veya yazın başında.

Sadakat görevinde, Hunters ekibi, gezegende çevresel felakete neden olan Hackdivision Corp. şirketine intikam almak için Memnunusu gezegenine gidecek. Subverse tarihinde ilk kez oyuncular, bir su altı savaşına katılacaklar.

Elysh’e bağlılık görevi, hayranlarıyla birlikte dünyanın en iyi porno filmini çekme çabalarına odaklanacak, ancak eski PR ajanı onu engellemeye çalışacak. Taron, galaksideki ilk interaktif yetişkin oyuncak müzesini oluşturmayı hedefliyor ve Kaptan, ona eserler bulmasında yardım etmek için çağrı yapıyor.

Baykuş, evrenin en nadir içki türlerinden biri olan Rusty Rim Corn Likörünü avlıyor! Kaptanın, ona bu ölümcül içkinin son kalan şişelerinden birini bulmasında yardım etmesi gerekecek. Blight’a bağlılık görevinin hikayesini geliştiriciler, birçok lore ve çılgınlık olacağını vaat ederek gizli tutmayı tercih ettiler.

Oyunun diğer bölümleri üzerinde de iyi ilerleme kaydediliyor, daha fazla detay önümüzdeki ayda ortaya çıkacak.