Suicide Squad: Kill the Justice League, PS5 ve Xbox Series X İçin Duyuruldu

Suicide Squad: Kill the Justice League, PS5 ve Xbox Series X İçin Duyuruldu

Rocksteady'nin Suicide Squad: Kill the Justice League, DC FanDome sırasında nihayet detaylı olarak ortaya çıktı.

Will Arnett'in ev sahipliği yaptığı özel bir panelde, oyun içi oynanabilir dört kahramanı olan Harley Quinn, King Shark, Deadshot ve Captain Boomerang'ı içeren resmi bir tanıtım fragmanı gösterildi. Birlikte, bir Metropolis'te Brainiac tarafından zarar gören kötü adamlarla savaşıyorlar. Fragmanın sonunda, Superman'in pek de dostane olmayan bir versiyonu ortaya çıkıyor ve oyunun “Kill the Justice League” başlığı çok daha net hale geliyor.

Fragmanın ardından Suicide Squad: Kill the Justice League'in kreatif direktörü Sefton Hill, oyun hakkında daha fazla ayrıntı verdi oyunun bir ila dört oyuncu ile oynanan açık bir dünyaya sahip olacağını açıkladı.

Oyuncular istedikler gibi karakterler arasında geçiş yapabilecek ve oyunu tek oyunculu modda oynamak mümkün olacak ve AI gerektiğinde diğer karakterlerin kontrolünü ele geçirecek.

Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Kill the Justice League, geliştirici Rocksteady'nin 2015'teki Batman: Arkham Knight ve 2016'daki Arkham VR'den sonraki ilk oyunu olacak, bu nedenle bu oyun için beklentilerin olduğunu söylemek lazım. Hill tarafından oyunun Rocksteady'nin Batman:Arkham oyununun bir devamı olacağı doğrulandı.

Suicide Squad: Kill the Justice League, 2022'de PS5 , Xbox Series X ve PC'de piyasaya sürülecek. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.