Suicide Squad: Kill The Justice League, Steam’ın en popüler 20 oyunu listesine giremedi.

Suicide Squad: Kill The Justice League, Steam’ın en popüler 20 oyunu listesine giremedi.

Valve, 23-30 Ocak tarihleri arasındaki Steam satışlarının yeni bir sıralamasını sundu. Koşullu ücretsiz oyunlar da dahil olmak üzere tam listeye buradan ulaşabilirsiniz. Sıralama, satılan kopya sayısına değil, elde edilen gelirin toplamına göre yapılmıştır.

Palworld, Pocket Pair’den beklendiği gibi Steam sıralamasında egemenliğini sürdürüyor: oyun, Enshrouded ve Tekken 8’e ikinci ve üçüncü sıralarda yer vererek tüm listeye hakim oluyor.

Like a Dragon: Infinite Wealth, Yakuza serisinin Steam’deki en iyi çıkışı yaparak geçen haftaya kıyasla beş basamak yükseldi, ki bu oldukça beklenen bir durumdu.

Öte yandan, Steam’de en yüksek sıralamaya sahip oyun olan Lethal Company, Zeekerss’ten başka bir konumda: Zeekerss’in başlangıcı tam üst sıralarda da olsa şimdi dokuzuncu sırada yer alıyor.

11. sırada, bu haftanın sonunda çıkacak olan Persona 3 Reload’un ön siparişleri bulunuyor ve bu haftanın diğer yeni oyunu Suicide Squad: Kill The Justice League ise ilk 20’ye bile giremedi. Anlaşılan Rocksteady Studios’un bu yeni oyunu pek ilgi çekmedi.

  1. Palworld
  2. Enshrouded
  3. Tekken 8
  4. Steam Deck
  5. Like a Dragon: Infinite Wealth
  6. EA SPORTS FC 24
  7. Call of Duty
  8. Baldur’s Gate 3
  9. Lethal Company
  10. Monster Hunter: World