Suicide Squad: Kill the Justice League’in incelemeleri sadece oyunun çıkışından sonra ortaya çıkacak, bu yüzden korkuyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League’in incelemeleri sadece oyunun çıkışından sonra ortaya çıkacak, bu yüzden korkuyor.

Ve bazı büyük yayınevleri hiç almayacaklar. Muhtemelen daha önce yayınlanan kötü ön incelemelerden dolayı.

Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun piyasaya sürülmesine sadece birkaç gün kaldı ve genellikle bu zamanda eleştirmenlerin incelemelerini ve izlenimlerini bekleyebilirsiniz, ancak Rocksteady Studios’un yaklaşan açık dünya oyunu için durum böyle değil.

ComicBook.com’dan Cade Onder’in Twitter’da bildirdiğine göre, basın kopyaları henüz dağıtılmamış ve 30 Ocak’a kadar dağıtılmayacak – daha pahalı sürümlerin sahipleri için erken erişimde oyunun piyasaya sürülme tarihi. Bu, eleştirmenlerin oyunu sadece çıkışından iki gün önce oynamaya başlayacakları anlamına gelir ve çoğu yayının incelemeleri ve nihai izlenimleri, oyunun ne kadar uzun olacağına ve endgame’in ne kadar yoğun olacağına bağlı olarak, çıkıştan sadece birkaç gün sonra hazır olacak.

IGN’nin temsilcileri Warner Bros. Games’ın hiçbir açıklama yapmadan basın kopyasını vermediğini belirttiler, ancak bu, daha önce yayınlanan olumsuz bir ön izleme ile ilişkili olabileceğini düşünülebilir. Ancak bu sadece tahminlerdir.

Bir oyunun piyasaya sürülmeden önce basın kopyalarının dağıtılmaması, benzersiz bir şey değildir, ancak özellikle büyük bir çıkış için olağandışı bir durumdur.

“Suicide Squad” etrafındaki ön piyasaya çıkıştaki şüphecilikle birleştirildiğinde, eleştirmenlerin başlangıçtaki tamamen şekillenmiş bir fikrinin eksikliğinin daha geniş bir kabulü nasıl etkileyeceğini görmek ilginç olacak (eğer hiç etkilerse).

Suicide Squad: Kill the Justice League, 2 Şubat’ta PS5, Xbox Series X/S ve PC’de piyasaya çıkacak.