Yeni “Kupa Kaldır” Görevi Unutulmaz Maceralar ve Fantastik Ödüller Vaat Ediyor

Yeni “Kupa Kaldır” Görevi Unutulmaz Maceralar ve Fantastik Ödüller Vaat Ediyor

Blitz Point dünyasında büyük bir meydan okumaya hazır olun!

Yeni “Kupa Kazan” görevi, unutulmaz maceralar ve fantastik ödüller vaat ediyor! Meydan okumaya hazır mısınız ve herkese ustalığınızı göstermeye hazır mısınız?

Kendinize Angara’nın “Blitz Point Ligi Kupası” adlı benzersiz özelliğini kazanmak için toplamda 105.000 hasar vermeniz gerekecek. Bu öğe, 30 gün boyunca yanınızda olan tatil ruhu ve savaş ruhu getirecek sadık bir arkadaşınız olacak!

Ama bu daha da değil! Şansınız tamamen ödüllendirilecek. Ayrı hasar seviyelerine ulaşmak için ekstra bonuslar alacaksınız:

  • Düşmanlara 3.000 hasar verdiğinizde, sizi 15 efsanevi ekip yeniden dolum artışı bekliyor. Onları kullanarak her zaman savaşa hazır olun ve güçlü darbelerle düşmanları ezecek güce sahip olun.
  • 8500 hasara ulaşırsanız, size 5 efsanevi savaş deneyimi artışı vereceğiz. Daha hızlı tanklar geliştirebilir ve her savaşta daha fazla deneyim kazanabilirsiniz!
  • 17.500 hasar verdiğinizde, savaş bütçeniz ödüllendirilecek. 5 efsanevi kredi artışı artık her galibiyetten daha fazla kar elde etmenizi sağlayacak.
  • Savaştaki üstünlüğünüz takdir edilecek! 30.000 hasar verdiğinizde, size nadir 15 altın artışı verilecek, böylelikle her oynadığınız maç başına 20 altın kazanacaksınız!
  • Ancak bu da yetmez! 48.000 hasar vererek “Ön Sıralarda” nadir bir avatar ile rakiplerinizin arasından sıyrılın. Herkese gerçek bir lider olduğunuzu kanıtlayın!
  • Ve şimdi, işte gerçek ödül! Cesaretiniz ve hasar verme ustalığınız karşılığında, size Seviye 1 Mistik Konteyner hediye edeceğiz. İçerisinde Seviye 1 ve 2 Mistik Konteynerler, Mistik Sertifika, 180 güne kadar premium hesap, 100.000 altına ve 500.000 kadar serbest deneyim elde edebileceğiniz bu inanılmaz hazine, oyun içinde size inanılmaz avantajlar sağlayacak!

Eh, silahınızı kuşanın, en güçlü savaşçıları bir araya getirin ve kupa için gerçek bir savaşa atılın! Gerçek bir kahraman olma ve bu benzersiz ödülleri elde etme şansını kaçırmayın. İleri, zafer yolunda!