Suicide Squad PUBG’de – Harley Quinn ve Joker İçerir

Suicide Squad PUBG’de – Harley Quinn ve Joker İçerir

Suicide Squad PUBG’ye Geliyor

Suicide Squad PUBG'ye Geliyor

Yeni bir PlayerUnknown’s Battleground fragmanı yayınlandı. Fragman çok uzun olmasa da, PUBG’nin Suicide Squad filmi ile bir geçiş özelliği içeren gelecekteki bir güncellemeye sahip olacağını ima ediyor.

Fragmadan toplanacak çok fazla bilgi yok. Harley Quinn‘in yakın çekimleri ve atılmış el bombasının dumanında Joker’in yakın çekim görüntüleri var. Her iki karakter de PUBG’nin karakter modelleri gibi işlenir ve hareket eder. Yeni çıkmış Halloween canavar skinlerine benzer şekilde PUBG, Harley Quinn ve Joker kozmetik eşyalarını alıyormuş gibi görünüyor.

Ancak, fragmanın başlığı ve açıklaması, bu geçişin daha fazla olabileceğini ima etmektedir. Her ikisi de Harley ve Joker’in hapisten çıkması gibi bu yeni içeriğe atıfta bulunuyorlar. Fragmanın bazı sahneleri, Miramar’ın Hapishane bölgesinin içinde olabilecek bir ortam sergiliyor. Bu geçiş, ya sınırlı bir etkinlik ya da tamamen PUBG’nin çöl haritasının küçük bir kısmında gerçekleşen yeni bir mod olabilir.

PUBG, iki kişinin Harley ve Joker olduğu yeni bir oyun türüne bakabilir ve kalan oyuncular hapishaneden kaçmak zorunda kalan polislerdir ya da yeni bir cezaevi haritasındaki özel bir öğenin keşfedilmesinin, bir kişinin suçlulardan birine dönüşmesine ve güçlü araçlarını kullanmasına izin veren bir etkinlik olabilir. Beklemek ve görmek zorundayız, çünkü geçiş ile ilgili daha fazla bilgi “yakında” gelecek.