Suicide Squad’ın Başarısız Başlangıcı, Steam’deki Tüm Batman Oyunlarında Oyuncu Sayısının Artmasına Yol Açtı

Suicide Squad’ın Başarısız Başlangıcı, Steam’deki Tüm Batman Oyunlarında Oyuncu Sayısının Artmasına Yol Açtı

Suicide Squad: Justice League’i Öldür de resmi olarak piyasaya sürülmeden önce eleştirmenlerin ve oyun severlerin gözdesi haline geldi. Rocksteady Studios’un yaratıcısı olduğu Batman: Arkham serisi de aynı şekilde eleştirildi ve şu anda Metacritic’in skoru 59 puan.

Bununla birlikte, Suicide Squad’un piyasaya sürülmesi, Rocksteady Studios’un diğer oyunlarının popülaritesini artırdı. Batman: Arkham Knight, Batman: Arkham Asylum GOTY Edition (1,089 kişi) ve Batman: Arkham City GOTY (1,301 kişi) son birkaç günde Steam’de oyuncu sayısında artış yaşadı.

Aynı sonuca Rocksteady tarafından geliştirilmemiş olsa da Batman: Arkham Origins (911 kişi) ulaştı. Ancak daha da kötüsü, bir ara Steam’deki Batman: Arkham Knight’ta Suicide Squad: Justice League’den daha fazla kişi oynuyordu.

Bununla birlikte, Batman: Arkham Knight’daki oyuncu sayısındaki artış sadece PC’de Steam’de değil, aynı zamanda PlayStation’da da gözlendi, TrueTrophies portalı bildirdi. Onların verilerine göre, Suicide Squad: Justice League’ün PS5’te piyasaya sürülmesi Batman: Arkham Knight’ta oyuncu sayısında %25 artışa neden oldu ve bu süreçte PS5 ve PS4’teki oyuncu sayısı 2 hafta içinde %50’den fazla arttı.

Suicide Squad: Justice League PC, PS5 ve Xbox Series S|X’te mevcuttur.