Super Smash Bros. Ultimate Adventure Mod

Super Smash Bros. Ultimate Adventure Mod

Super Smash Bros. Ultimate World of Light

Super Smash Bros. Ultimate World of Light

Super Smash Bros. Ultimate, tek oyunculu bir mod elde ediyor ve en son Nintendo Direct, oyunun 7 Aralık’ta ne zaman başlayacağıyla ilgili bir ilk bakışta bulundu. Nintendo ona Adventure Mode: World of Light diyor ve “hikayeden daha eğlenceli” olduğunu vaat ediyor.

Fragman mod için bazı arka planlar sunuyor. Bir uçurumun kenarında dizilmiş, iyi bilinen Nintendo karakterlerinin düzinelerce gökten inen Master Hands’e savaşmaya hazır olduğunu gösteriyor. Ancak Master Hands, karakterleri taşıyan ve onları ruhlara dönüştüren döngü ışıklarına dönüşürler. Kirby hayatta kalan tek kişi gibi görünüyor.

Nintendo, SSBU’nun Nintendo Switch‘de başlamasına rağmen modun ayrıntılarının çoğunu kilim altında tutuyor, ama Spirits (Ruhlar) moduna bağlı görünüyor. Bir haritayı keşfedecek ve diğer savaşçılarla karşılaşacaksınız. Onlara karşı kazananılan savaşlar size ruhlar kazandırabilir, savaşçı yeteneklerinizi körükleyen yeni destek karakterleri ve normal bir savaşta olduğunuzda onlara ek yardımlar kazandırabilir veya belki de macera modunda daha fazla karakterin kilidini açabilir.

Spirits “bir cazibe veya aksesuarın bir RPG’de donatılması” ile benzerdir. Nintendo’ya göre Dr. Wily, Tails ve Revolver Ocelot gibi karakterleri içerir. Şirket, “oyuncuların, oynanabilir savaşçılar olarak seçilmesinin dışında, çok sayıda ek video oyunu karakterinin keyfini çıkarmanın bir yolu” olduğunu iddia ediyor.