“Takılmak: Ares” adlı yaklaşan fantastik film sizi şaşırtabilir: Jeff Bridges geri dönüyor ve görseller etkileyici olacak.

“Takılmak: Ares” adlı yaklaşan fantastik film sizi şaşırtabilir: Jeff Bridges geri dönüyor ve görseller etkileyici olacak.

“Tron” 1982 yılında sinema alanında görsel efektlerde dev bir adım olarak kabul edildi. Disney’in filminde oyun makinelerinin artan popülaritesinden yararlanmayı ve benzersiz video oyunu görsel unsurlarını kullanmayı hedefleyerek canlı aksiyon elemanlarını yenilikçi bilgisayar efektleriyle entegre etmeyi planlıyoruz. Sonuç olarak, daha önce görülmemiş bir dünyaya taşınıyoruz. 2010 yılında “Tron: Legacy” devam filmi yayınlandığında, evreni daha ileri teknolojilerle genişletme fırsatı bulundu. Bu aynı zamanda o dönemin ürünü olacak, IMAX formatı ve sunulan 3D teknolojilerini kullanacak.

İlk olarak Jared Leto’nun “Tron: Ares” filminde yer alacağı müzakereleri yaptığı duyurulduğundan altı yıl sonra, film çekimlerinin geçen yılın ağustos ayında başlamaya hazır olduğu ancak senaristlerin ve oyuncuların grev bekledikleri sırada bekletildiği açıklandı. Grevler sona erdikten sonra, çekimler nihayet başladı.


Yakında Jared Leto ile başrolü paylaşan Cameron Monaghan, ilerleyen görüntü efektleri sayesinde yeni bölümün ilerleyeceğini ima etti. Deadline’a göre, oyuncu yakın zamanda Collider’a verdiği röportajda şunları söyledi: “Bence bu film, gerçekten, görsel açıdan neler yapılabileceğini ileri taşıyacak. Çoğu zaman, çalışmayacak günlerde bile geldim, çünkü bu setler gerçekten muhteşemdi. Birçok pratik kurulum sadece olağanüstüydü ve onları görmek benim de hoşuma gitti”.

Monaghan’ın “Tron: Legacy” galasını ziyaret etme fırsatı oldu ve film “oyuncak” bir hayran kitlesi haline geldiğinde ne kadar heyecan verici olduğunu belirtti. Orjinal Tron gibi. büyüyen— insanlar gördüklerini çok teknolojik buldu, ancak devam etti”.

Akıllıca monahan bir digitalsız film olan ‘Tron: Legacy’in galasında ortaya çıktı. “Gerçekten etkileyici ve Daft Punk’tan muhteşem bir soundtrack var. Bu yüzden bu filmler arasında birkaç yıl fark olduğunu seviyorum. Sıklıkla çıkmıyorlar ve her çıktıklarında, yeni bir teknoloji ve sinema üretimi çağı gösteriyorlar.

Fantastik aksiyon filminde Cameron Monaghan’a efsanevi Jeff Bridges de eşlik edecek. Ona Film Comment podcast’inde şunları anlattı: “Bu Cumartesi, Tron hikayesinin üçüncü bölümünde rol almak için gidiyorum; Bu mükemmel. Çılgınca. Jared Leto – üçüncü filmin yıldızı, ve onunla çalışmayı gerçekten istiyorum, ve onun işine hayranım”. Oynanacak yeni teknolojileri incelemek ve denemekten mutlu olacağını da belirtti çünkü ikinci filmin üzerinden uzun bir zaman geçti ve ilerleme durmadı.

“Tron: Ares” filminin 10 Ekim 2025’te sinemalarda olması bekleniyor.