Taksi Hayatı: Bir Şehir Sürüş Simülatörü, bir oynanış fragmanı aldı

Taksi Hayatı: Bir Şehir Sürüş Simülatörü, bir oynanış fragmanı aldı


NACON Yayınları ve Simteract Stüdyosu, yaklaşan Taxi Life: A City Driving Simulator oyunları için Barselona sokaklarında sürüş fragmanını tanıttı.
Simülasyon ve yönetimi bir araya getiren bu oyun, sizlere taksi şoförü olarak kendi şirketinizi yönetmenin yanı sıra benzersiz bir deneyim sunuyor.
Barselona’da taksi sürüşü, günlük hayatınızda önemli bir role sahip olduğu için, trafik kurallarına uymalı ve yol çalışmaları, trafik sıkışıklıkları veya kaza gibi çeşitli rastgele olaylara uyum sağlamanız gerekecek. Ancak bunun yanı sıra birçok başka faktörü de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Yolcularınızla iyi ilişkiler sürdürmeli, onlarla konuşurken nasıl tepki verdiğinizi akıllıca seçmeli ve özel isteklerini karşılamalısınız. Mükemmel bir hizmet sunarak, mükemmel dereceler, deneyim bonusları ve cömert bahşişler kazanacaksınız. Ayrıca aracınıza düzgün bir şekilde bakmalı, periyodik olarak bakım istasyonlarına ve garajlara giderek onu tamir etmeli ve temizlemelisiniz. Ve elbette, rotalarınızda şehrin muhteşem manzaralarını ve anıtlarını kullanmayı unutmayın.
Taxi Life: A City Driving Simulator, 7 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC (Steam, Epic Games Store) platformlarında piyasaya çıkacak.