Tanıtılmamış bir aksiyon RPG üzerinde çalışan God of War geliştiricileri

Tanıtılmamış bir aksiyon RPG üzerinde çalışan God of War geliştiricileri

Santa Monica Stüdyosu, savaş tanrısı Kratos’un maceralarını anlatan God of War serisiyle ün kazandı. Geliştiricilerin son oyunu God of War Ragnarok (ve DLC Valhalla) Norveç destanının finali olarak nitelendirildi. Birçok oyuncu, şirketin bu örneği takip ederek Kratos’un başka bir oyununu piyasaya sürmeyi umuyordu.

Bununla birlikte, Santa Monica Stüdyosu’nun tamamen yeni bir projede çalıştığı olasılığı da göz ardı edilemez. Yeni bilgilere göre, stüdyo henüz resmi olarak duyurulmamış yeni bir aksiyon RPG oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu bilgi, stüdyonun web sitesinde yayımladığı iş ilanlarından elde edildi. Bu ilanlar arasında, aksiyon RPG için arayüz tasarımcısı olan deneyime sahip bir kıdemli tasarımcıya yönelik teklif de bulunuyor. Santa Monica Stüdyosu’ndan “henüz resmi olarak duyurulmamış yeni bir oyun” ile ilgili bir teklif olduğundan, muhtemelen bu, stüdyonun üzerinde çalıştığı yeni God of War oyunu hakkında değil.

Bu gizemli oyun hakkında hikaye veya grafik tarzı dahil hiçbir bilgi bulunmamaktadır. Ancak muhtemelen bu, Santa Monica’dan tamamen yeni bir proje olacaktır. Bununla birlikte, stüdyonun yönetimi halen bu söylentileri yorumlamayı tercih etmedi ve geliştirme aşamasındaki bir şeyin tanıtımı yerine işlerine odaklanmayı seçti.