Tanrı Savaşının Yapımcısı State of Decay 3 Üzerinde Çalışacak

Tanrı Savaşının Yapımcısı State of Decay 3 Üzerinde Çalışacak

State of Decay 3 uzun süredir haberlerde yer almadı, ancak herkesin en yakın aylarda Xbox Games Showcase 2024 kapsamında gösterileceğini beklediği biliniyor ve şirket zaten haziranda bu etkinliği onayladı. Ancak, oyun geliştirme ekibine eski PlayStation çalışanlarının katılmasıyla ilgili bilgiler ortaya çıktı.

Katherine Marlin, Santa Monica Stüdyosu’nda oyun oynanışı kıdemli yapımcısı ve Deep Silver Volition’da yapımcı (baş ve kıdemli) olarak görev yapmış olan eski bir çalışan, geliştirme lideri olarak Undead Labs’e katıldı. Daha ileri seviye oyun geliştirme sürecinden sorumlu olacak.

Santa Monica’nın God of War franchise’ının oyunlarından sorumlu olduğu ve işten çıkarmaların en az olduğu PlayStation stüdyolarından biri olduğu aşikar. Aslında bu felaketten kaçınan tek stüdyo diyebiliriz. Ancak onlar da boş durmadılar: sonuçta, Katherine Marlin mitolojik savaşları bırakarak zombilerle başa çıkmaya karar verdi.

Şu anda State of Decay 3 için bir çıkış penceresi belirlenmemiş olsa da, birkaç ay içinde daha fazlasının duyurulacağına inanılıyor.