Tek Başına Geliştirici, Sert Bir Rol Yapma Oyunu Voin’in İlk Fragmanını Tanıttı

Tek Başına Geliştirici, Sert Bir Rol Yapma Oyunu Voin’in İlk Fragmanını Tanıttı

Dün ilk şahıs rol yapma savaş oyununun duyurusu yapıldı. VOIN – adı geçen oyunun adı, yayıncı şirket tinyBuild ve geliştirici Nikita Sozidar arasındaki işbirliğiyle oluşturuluyor.

Siz – bir element olarak doğmuş bir hizmetçisiniz, diğerlerinden biri. Güçlü bir büyücü tarafından tek bir amaçla yaratıldınız: gizemli yaratıcılarınızın ellerinde bir silah olmak ve korkunç bir veba ile mücadele görevini yerine getirmelerine yardımcı olmak için, tüm canlıları yok eden şey”, – Steam’deki açıklamada söyleniyor.

Oyun sırasında sadece “gergin savaşlarda düşman kitleleriyle karşılaşmak”la kalmayacak, aynı zamanda “ilkel elementlerin ustalığına hakim olacak ve ‘karanlık fantezi dünyasını, sırlar ve tehlikelerle dolu’ keşfedeceksiniz.”

Sozidar son Valve platformunda yaptığı son açıklamada, VOIN’in keşfetme özgürlüğü, karakter özelleştirme ve iyi bir birinci şahıs savaşını sunan bir oyun yaratma ihtiyacından doğduğunu açıkladı.

VOIN’in ayırt edici öğesi piksel tasarımıdır, klasik oyunlar olan Hexen serisini hatırlatan. Merak ettiniz mi? Şüphesiz yukarıda, Sozidar’ın üç yıldan fazla süren çalışmasının sonuçlarını gösteren ilk fragmanı bulacaksınız.

Ne yazık ki, VOIN’in ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmadı. Ancak sabırsızlananlar, 8 Mart’ta planlanan Steam testine katılabilirler.