Tekken 8’de En Popüler Karakterler Platforma Göre Değişiyor, Araştırmaya Göre

Tekken 8’de En Popüler Karakterler Platforma Göre Değişiyor, Araştırmaya Göre

Tekken 8’de en popüler karakter hangisi? Bu, yayıncı ve web dizisi yazarı Aliett Fey’in bulgularına göre, oynadığınız platforma bağlı. Fey, listedeki 32 karakterin kullanım istatistiklerini önce yalnızca PC’de ve daha sonra PS5’te de takip etti ve kullanıcı tercihlerinin kullanılan platforma bağlı olarak değiştiğini keşfetti. Maalesef Xbox istatistikleri bulunmuyor. Onları da almak ilginç olurdu.

Yalnızca PC’ye yönelik olarak belirtilen takip ilk haftasında, Reyna %8,23’lük bir kullanım oranıyla en çok kullanılan karakter oldu. İkinci haftada PC’de Dragonuv birinci sırayı alırken onu Reyna takip etti. Ancak PS5’te bu ikisi bile en iyi üçe giremedi: Dragonuv beşinci, Reyna dördüncü sırada.

PlayStation oyuncularının favorisi olan Jin Kazama, PC’de beşinci sırada yer aldı ve %7,18’lik bir kullanım oranına sahipti. Diğer ilginç istatistikler arasında yeni dövüşçü Azuchen’in PC’de altıncı sırada, PS5’te ise onuncu sırada olması da var. Ancak Devil Jin, PC’de yedinci sırada, PS5’te ise on beşinci sırada yer alıyor.