Tekken 8’de oyuncuları alt eden dev metal kare

Tekken 8’de oyuncuları alt eden dev metal kare


Bandai Namco stüdyosundan geliştiriciler tarafından geliştirilen yeni dövüş oyunu Tekken 8, Ocak ayının sonlarında PC ve oyun konsolları için piyasaya sürüldü. Oyuncular şu anda ağ savaşlarına aktif olarak katılıyor ve entegre editörün yetenekleri ile deney yapıyorlar. Başlangıçta oyuncular sadece oyun içinde benzersiz kostümler yaratmaya çalıştılar, ancak editörün oyun üzerinde çok daha büyük bir etkiye sahip olduğu ortaya çıktı. Oyuncular, herhangi bir rakibe karşı savaşı kazanmayı neredeyse garanti eden bir kostüm oluşturmayı başardılar.

Tekken 8 oyuncuları, sosyal medyada, karşılarında dev bir metal kare gördüklerini şikayet etmeye başladılar. Hayır, bu yeni bir dövüş oyunu karakteri veya üçüncü taraf modifikasyonu değil. Sadece şanslı oyuncular, karakter düzenleyicisindeki bir zayıflık bulmayı başardılar, bu da oyun içinde bazı nesnelerin ölçeğini değiştirmelerine ve seçtikleri dövüşçüyü tamamen gizlemelerine olanak tanıyor.

Bu görünüm, savaşta açık bir avantaj sağlar. Dev kare, tüm hareketleri tamamen gizlediği için hamleleri tahmin etmek ve saldırıları engellemek fiziksel olarak imkansız hale gelir. Tekken 8 geliştiricileri henüz soruna yanıt vermedi, ancak geri bildirimlere verdikleri dikkat göz önüne alındığında, karakter editörünün sorununu hızlı bir şekilde düzelteceklerdir.