Tekken 8’in Çıkışından Sonra İlk Dengeleme Yaması Yayınlandı

Tekken 8’in Çıkışından Sonra İlk Dengeleme Yaması Yayınlandı


Ocak ayının sonunda modern oyun konsolları ve PC için Unreal Engine 5’in gelişmiş motorunu kullanan bir dövüş oyunu olan Tekken 8 piyasaya sürüldü. Oyuncular çarpıcı görsel tarzı ve göz alıcı efektleri beğenirken, çıkışta bazı hatalar olmadan bir yayın olamazdı. Bununla birlikte, geliştiriciler hızlı bir şekilde bilinen hataların çoğunu düzeltmeyi amaçlayan ilk yamasını hazırladılar.

Tekken 8 için ilk güncelleme bugün itibarıyla indirilebilir durumda. Dövüş oyunu güncellenerek mevcut sürüm v1.01.04’e yükseltildi. Bu yamada, geliştiriciler oyuncuların çıkıştan bu yana şikayet ettikleri bazı dövüşçülerin dengelemesine ve yeteneklerine odaklandılar. Genel oyun deneyimi her karakter için daha adil savaşlar yapmak için geliştirilirken, hareketler ve özellikleri bazı belirli dövüşçülerin değişimlerden etkilendi. Karakter değişikliklerinin tam listesi resmi oyun sitesinde mevcuttur.

Güncellemeyle birlikte, oyuncuların maç tekrarları ve kişisel ipuçları sıfırlanacak ve silinecek, bazı karakterlerin davranışlarındaki ciddi değişiklikler nedeniyle. Önceki sürümlerden hayalet veriler hala erişilebilir durumda olsa da, karakter davranışları ve hareketleri, yenilenen denge değişiklikleriyle güncellenecek.

Geliştiriciler oyuncu geri bildirimlerini izlemeyi ve gerektiğinde denge ayarlamaları yapmayı taahhüt ediyorlar. Bu arada, Tekken 8 için hikaye genişletme paketinin sızıntıları yoğun bir şekilde tartışılıyor.