Tekken 8’in ilk değerlendirmeleri ortaya çıktı – eleştirmenler dövüş oyunundan çok etkilendiler

Tekken 8’in ilk değerlendirmeleri ortaya çıktı – eleştirmenler dövüş oyunundan çok etkilendiler

Tekken 8 yarın 26 Ocak’ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam aracılığıyla PC’de piyasaya çıkıyor. Oyun, dövüş oyunlarının efsanevi serisine geri dönüşü simgeliyor ve ilk incelemelere ve değerlendirmelere bakılırsa eleştirmenler ve blogcular Katsuhiro Harada’nın çalışmasından çok etkilendiler.

Metacritic’te ortalama puanı 33 eleştiriye dayanarak 100 üzerinden 90 oldu. OpenCritic’te Tekken 8’in ortalama derecesi, 37 incelemeyle 100 üzerinden 90 oldu. %97 gazeteci oyunun oynanmasını tavsiye etti. Ancak bazı gazeteciler, PC sürümünün teknik sorunları ve diğer bazı teknik kusurlar konusunda uyarıda bulunuyorlar.

İncelemelere göz atarsanız aşağıdakileri görebilirsiniz

Spoiler

Tekken 8 – Agresif dövüşlere ve çeşitli modlara sahip olarak dövüş tarzının tazeliğini koruyan serinin beklenen geri dönüşü.

Son yılların en iyi Tekken oyunu, ancak sorunlu ağ kodlaması ve eski kıyafet özelleştirmesiyle zayıf kalıyor.

Tekken 7’ın çok benzeri, ama daha sinirli.

Tekken 8 – Unreal 5 motoru üzerinde güçlü grafikler sunarak Tekken 7’nin zaten etkileyici grafiklerini iyileştirmeyi başarıyor. Oyun oynanışı çok basit ve saatlerce oynayabileceğiniz birçok mod içeriyor. Ancak PC kullanıcıları sürümlerinde kare hızı sorunları olabileceği konusunda uyarılmalıdır. Bu sorunlar giderilirse, Tekken 8 piyasadaki en iyi dövüş oyunu haline gelecektir.