Temmuz 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Temmuz 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Temmuz gelmek üzere, bu da Xbox Live Gold abonelerinin yakında yeni Xbox One ve Xbox 360 oyunlarını ücretsiz olarak indirebileceklerini gösteriyor. Bir sonraki ay boyunca çeşitli zamanlarda sunulacak olan oyunlar arasında; Xbox One oyunları Assault Android Cactus ve Death Squared ve Xbox 360 oyunları Virtua Fighter 5: Final Showdown ve Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction bulunuyor. Geriye dönük uyumluluk sayesinde, Xbox 360 oyunları Xbox One’da da oynanabilir.

Xbox One tekliflerine gelince, Assault Android Cactus, 2015 yılında ilk kez piyasaya çıktığı günden bu yana çeşitli platformlara yerleştirildiği için çok hızlı bir şekilde elde edilen çift vuruşlu bir nişancıdır. 1-31 Temmuz arası indirilebilir. Death Squared, tek başına veya en fazla dört oyuncuyla oynanabilen renkli bir kooperatif bulmaca oyunudur. 16 Temmuz ile 15 Ağustos arasında indirebilirsiniz.

Xbox 360 tarafında, Virtua Fighter 5: Final Showdown çevrimiçi rekabetçi oyuna yönelik bir dövüş oyunudur. Bir dizi derinlemesine dersler sayesinde, yeni gelenlere diğer bazı dövüş oyunlarından daha davetkardır. 1-15 Temmuz arası ücretsiz olarak indirilebilir. Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction, 2010’dan beri hem tek oyunculu bir modu hem de bir kooperatif modunu içeren gizli bir aksiyon oyunudur, böylece siz ve bir arkadaşınız etrafta gizlice girip düşmanları aşağı indirebilirsiniz. 16-31 Temmuz arası ücretsiz alabilirsiniz.

Temmuz 2018 Oyunları

Xbox One
– Assault Android Cactus (Temmuz 1-31)
– Death Squared (Temmuz 16-Ağustos 15)

Xbox 360 (Xbox One’da oynanabilir)
– Virtua Fighter 5: Final Showdown (Temmuz 1-15)
– Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction (Temmuz 16-31)