Temtem – Rock-Hopping Hook Nasıl Yapılır?

Temtem – Rock-Hopping Hook Nasıl Yapılır?

Temtem’de adaları daha kolay geçmenizi sağlayan bir dizi eşya var. Tucma adasında Manki adında bir adamla tanışıyorsunuz. Bu gerçekleşmeden önce birkaç şeyi tamamlamanız gerekir. Temtem’de Rock-Hopping Hook’u nasıl alacağınızı öğrenmek için rehberimizi okumaya devam edin.

Hikaye Görevlerini Tamamlayın: First Aid, Beached Narwhal ve Free Matthew

Tucma adasında karaya çarptıktan sonra hikayeyi geçip, dojo’yu yenin ve sonra aldığınız üç görevi tamamlayın. Bu görevlerin üçünü de tamamlayarak Rock Hop’u nasıl kullanacağınızın kilidini açabilirsiniz. Üç görevin tamamlanmasında yardım için kılavuzlarımızı kullanabilirsiniz:

First Aid 

Beached Narwhal

Free Matthew 

İlk Yardım görevinde Kemal’i arayıp ve Manki adında bir adamla tanışıyorsunuz. Manki size Rock Hop’un nasıl yapılacağını öğretmek istiyor, ancak üç görev tamamlandıktan sonra ve Quetzel havaalanında Captain Magda’yı ziyaret ettikten sonra. Bu hedeflere ulaşıldıktan sonra Nahua Crater’e gidin.

Hikaye Görevlerini Tamamlayın: First Aid, Beached Narwhal ve Free Matthew

Rock-Hopping Hook Nereden Bulunur?

Yukarıda belirtilen görevleri tamamladıktan sonra, Manki’den Rock-Hopping Hook’yu alabilirsiniz. Quetzel’in girişinden güneye doğru ilerlediğinizde mini-Temporium ve Manki’ye ulaşacaksınız. Rock-Hopping Hook’u almak için Manki ile konuşun.

Rock-Hopping Hook Nereden Bulunur?

Rock-Hopping Hook Nasıl Kullanılır?

Rock-Hopping Hook, Temtem’deki çeşitli adalarda gördüğünüz büyük boşlukları geçmenize izin veren bir kanca. Kancayı kullanmak için üzerinde mavi kristaller bulunan boşluklara yürüyün. Hepsi bu kadar.

Temtem’deki Rock Hopping hakkında bilmeniz gereken her şey bundan ibaret. Rock-Hopping Hook kilidi açıkken, çeşitli adalarda daha önce erişilemeyen birkaç alanı geçebilirsiniz. Buralara gidin ve keşfetmeye başlayın.

Rock-Hopping Hook Nasıl Kullanılır?