The Callisto Protocol’ten Denuvo Koruması Kaldırıldı

The Callisto Protocol’ten Denuvo Koruması Kaldırıldı

Bugün KRAFTON yayıncılığı ve Striking Distance Studios stüdyosu, The Callisto Protocol oyunu için yeni bir güncelleme yayınladılar – geliştiriciler oyundan Avusturya koruması olan Denuvou kaldırdılar. Koruma kaldırıldıktan sonra EXE dosyasının boyutu 230 MB azaldı. Koruma, oyunun piyasaya sürülmesinden 16 ay sonra kaldırıldı.

Oyun olayları, Jüpiter’in ölü uydusu Callisto’da 2320 yılında meydana gelmektedir, burada oyuncunun Karanlık Demir hapishanesinden kaçmaya ve onun korkunç sırlarını ifşa etmeye çalışması gerekecektir. Ana karakter, Jacob Lee, kaderin bir cilvesi olarak bu hapishanede bulunmaktadır. Bazı mahkumlar garip bir hastalıktan dolayı canavarlara dönüşüyor ve hapishane kaosa sürükleniyor. Jacob’un en kanlı yaratıklardan geçip güvenli bir yere ulaşmak için gereken her şeyi yapması gerekecektir.

Oyun 2 Aralık 2022’de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü. Oyun eleştirmenlerden orta dereceli puanlar aldı – Metacritic‘teki puanı 69 olarak belirlendi.