The Coma 2 Trailer Çıktı!!

The Coma 2 Trailer Çıktı!!

Giriş

Hacılar şu son günlerde çok heyecanlıyım çünkü devespresso games yeni çıkaracakları oyun olan “The Coma 2: Vicious Sister” için 9 Ağustos’da yeni bir Trailer yayınlandı ve bu Trailer oyun için çok önemli çünkü oyunda birçok değişim gerçekleşmiş.

Şuan İyi gibi.

1

Oyun daha çıkmadı birader.

1

Mekanikler, Level Tasarımı ve Animasyonlar

İlk olarak Mekaniklerle başlayalım. GTA’da birden fazla karakter kullanıyorduk, bu oyunda’da oradaki mekaniğe benzer bir mekanik var karakter değiştirme. Anladığım kadarıyla belli başlı yerlere veya görevlere ulaşmak için bu mekanik önem arz edecek ve oyuna 2 farklı karakterin perspektifinden oynayabileceğiz. Şimdi sıra Level Tasarımına geldi, açıkçası 1.Oyunla bu yeni oyunu karşılaştırınca adamlar işi ilerletmiş. Yazımın en altında göreceğiniz gibi diğer oyuna kıyasla bu oyunun haritası çok büyük olacak gibi, 1.Oyun tek okulda geçerken bu oyunda ise okul ve okulun çevresindeki binalar sokaklar, metrolar ele alınacak tabii ki bu level tasarımı bir süre sonra ordan buraya koş git yaparken insanı sıkabilir eğer bu level tasarımını iyi yapamazlarsa çok bayıcı bir oyun olabilir, bunun dışında çevre tasarımları, renk paleti gayet iyi tek sıkıntısı (sanırsam oyunun opening kısmı) renk paleti insanı bunaltıyor gibi tabii sonradan bu renk paleti deşir sanrım. En kötüyü sona sakladım b*k gibi animasyonlar var oyunda şu animasyon ne ya! *** sevdiğim bir abimin bir sözü vardır “hangisi daha iyidir, düzgün bir işi yapmak’mı? yoksa bir işi düzgün yapmak’mı?” adamlar düzgün animasyon yapamamışlar oyunda çok berbat duruyor ve böylesine bir oyuna bu animasyonlar hiç yakışmamış PAS!!

Berbat!

1

The Coma 2: Vicious Sisters – Trailer (International)

Hikaye beklediğimden daha iyi gibi…

Dayılar buraya fazla bir şey yazamayacağım çünkü oyunun tam çıkmasını bekliyorum daha sonra sizin için yapımcılarla iletişime geçip Türkçe Yama oluşturacağım inş ama şunu söyleyeyim bu oyun serinin son oyunu olursa bu serinin tam bir hikaye makalesini paylaşacağım. Umarım yazımı beğenmişinizdir kendinizde iyi bakınız!! <3

Oyunun Press Kit’i : Press Kit

Oyunun Web Sitesi : Devespresso Games

(Trailer’ın Kore versiyonunda geçen cümleler)

– 3 Hafta önce…

 En iyi arkadaşım 3 hafta önce gizemli bir komaya girdi,

– Ve iyileşemedi.

– O zamandan beri onunla aynı karanlık rüyayı görüyorum.

– Bazı şeylerin ayrılamaz olması gerekiyordu.

– Ama, şimdi neredesin?

– Bir çürük geliyor..!

– Seni gördüğümüzde bu kolyeyi sıkıca tutuyordun.

– Kimsin sen?

– Ve neden hissediyorum ki … birbirimizi tanıyoruz?

–  Youngho!

The Coma 2: Vicious Sisters – Trailer (KR ver.)

Oyundan Kareler

Oyundan Kareler

Sizce Oyun Nasıl?

Sizce Oyun Nasıl?3