The Crew Motorfest, 18 Nisan’da Steam’de Yayınlanacak

The Crew Motorfest, 18 Nisan’da Steam’de Yayınlanacak

Ubisoft yayıncısı ve geliştiricisi Ubisoft Ivory Tower, The Crew Motorfest’in PC için Steam’de 18 Nisan’da çıkacağını açıkladı.

The Crew Motorfest ilk kez PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC’de Epic Games Store ve Ubisoft Store, ayrıca Luna için 14 Eylül 2023’te piyasaya sürüldü.

The Crew Motorfest, Ubisoft ve iştiraki Ivory Tower’ın (Test Drive Unlimited ile tanınan eski Eden Games çalışanları tarafından kurulan) açık dünya yarış oyunları serisi olan The Crew’ün üçüncü bölümüdür. Oyun, Forza Horizon’a daha doğrudan bir rakip olarak tasarlandığından karakteri ve ölçeği önceki oyunlarından biraz farklıdır ve sayısal bir isme sahip değildir.

Önceki iki oyundan farklı olarak, The Crew Motorfest’te Amerika Birleşik Devletleri anakarasının neredeyse tamamı yeniden oluşturulmak yerine, eylem Hawaii adası Oahu’da gerçekleşir (yarış oyunu hayranları bunu zaten Test Drive Unlimited’dan bilmelidir). Ada, gerçek yaşamla karşılaştırıldığında küçültülmüş olsa da, Honolulu şehri ve volkanik dağ sıraları gibi ana turistik yerler korunmuştur.