The Day Before'un Oynanış Videosu Yayınlandı

The Day Before'un Oynanış Videosu Yayınlandı

FNTASTIC tarafından geliştirilen MYTONA tarafından PC platformu için yayınlanması beklenen devasa çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu The Day Before, birçok oyunseverin merakla beklediği oyunlar arasında yer almaktadır. Hayatta kalma türündeki oyunlar arasında en çok dikkat çeken oyunlardan The Day Before, piyasaya sürülme tarihini bu yıl olarak açıklasa da henüz net bir tarih vermedi. 

Hayata kalma ve açık dünya oyunu olarak geliştirilenve hala daha geliştirilmeye devam eden The Day Before, pandemi nedeniyle ne yazik ki oyunseverler ile buluşamadı. Oyun aslında şuanki durumumuzu yakından ilgilendiren bir konu ile karşımıza çıkacak. Pandemi sonrası yaşanan kıyameti konu alıyor. Oyunda bizi en çok zorlayan pandemi sonrası oluşan çeşitli yaratıklar ve zombiler olacak. 

Tek oyunculu ve çok oyunculu toplamda iki modunun bulunduğu oyunda topladığımız eşyalarlı satarak bir ticaret ağı oluşturabileceğiz. Oyunun çok oyunculu olması açık dünya oyunu olarak algılamamızı sağlıyor ve birçok çevrimiçi oyuncularla oynayabilme imkanı sunuyor. 

Daha öncede bahsettiğimz gibi oyun bu yıl içerisinde Steam'de yayınlanması bekleniyor. Oyunun Steam sayfasınında oluşturulmuş olması çıkış tarihinin belli olmamasına rağmen birçok PC oyuncularını sevindirmeye yetti. Çevrimiçi bir şekilde diğer oyuncular ile oynayabildiğimiz gibi oyunun hikaye odaklı tek oyunculu bir moduda bulunmakta. Son derecede başarılı bir konuyu ele alan The Day Before'un oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.